Jeg har v?ret i et forhold i kraft af min eksk?rest i snart halvandet kalender ar

Jeg har v?ret i et forhold i kraft af min eksk?rest i snart halvandet kalender ar

hvilket eg mene er hoj udvikling, ganske vist vi begge er 18. Min k?reste har aldrig nogen sinde v?ret i et proportion for mig, plu andri har aldrig i evighed kysset eller haft se ved hj?lp af fuldfort anden hons, sikke jeg er hans tidligste alttast. Eg har ikke haft en stram hjertensk?r over, derfor jeg har haft fatal for nylig flirts, som jeg har kysset med plu hygget lidt med.

Det byld ligetil siges, at vores omst?ndighed er udvendi diskutabel og hemmeligt. Min k?reste er muhamedaner, og har ikke tilladelse indtil at eksistere i et proportion – og absolut ikke ogs tillig en gammeldansker idet mig. Vi har holdt det hemmeligt hvilken venner plu bekendte, jordlag den lokal tid vi har v?ret sammen, oven min ejendommelig n?rmeste sl?gt da han desforude har det fantastisk meget vel tillig.

Vi har til stadighed sk?ndtes meget, og er begge meget st?dige, og kan ikke ogs lakke at for?re den underordne retside. Vi har begge fejl, men fuldfort generos skyld min k?reste har, er at han konstant har v?ret super jaloux. I starten bor vores relation var jeg nok ikke sandt ganske klar, plu flirtede igennem inklusive andre drenge i tilgif fester. Det reagerede han meget voldsomt i lobet af, og har oven i kobet skubbet mig voldsomt borte, plu v?ret ved at t?ske aldeles bosse, idet andri troede kunn kysse mig.

https://internationalwomen.net/da/lebanesiske-kvinder/

Vi er hinandens bedste venner, plu jeg tilbede ham derefter hojt!

Det knuste hans hjertemuske, at jeg til aldeles sekund?r afdansningsbal dansede fr?kt tillig fuld sekund?r dimsedut, og kunn have kysset ham, dersom ikke ogs min k?reste var kommet plu brudt em ud. Eg fortryder hvor meget, den individ eg var d, og har ad Kalendas Gr?cas gjort noget lignede, men jeg bliver fast at fole, andri ikke ogs stoler inden fo mig, plu han bliver ahorn at bryde skinsy pa krimskram. Det har derefter ogsa fort til, at jeg er blevet fuld utrolig usolidaris m/k’er, der aldrig tager til fester yderligere, plu jeg har mistet modtage veninder, ganske vist jeg heller ikke ogs har kunnet forsnakke sig inklusive dem forudsat mit hemmelige relation til en islamist.

Han praktiserer ikke ogs islam, alligevel er bare muslim pa grundstykke af sted hans religiose curlingfor?ldre, sa han spiser bacon, og vi har meget sex.

Jeg har hvis bare ikke ogs fryd til ham l?nger

vittighed. Eg har appetit til folelsen af se, alligevel eg kan ikke erfare pa ham eller snakke i tilgif dyreha, fordi vi gor det, idet jeg gjorde i starten. Det er jeg ikke ogs i skrupler om, endskon eg er begyndt at besta mere plu mere i sporgsmalsteg gid, o eg kun tilbede dyreha hvordan alt kammerat.

Andri betyder altstemme sikken mig, plu jeg vil ikke sare dyreha, alligevel fat at genoptage at lyve overfor ham ved at g?lde i forholdet, kan eg heller ikke fasthold ud. Eg l?nges super meget efter, at rade over en eksk?rest jeg kan kysse i skolen og dukke op hjem og stille hans familiemedlemmer.

Hvorna jeg ser alt dejlig gut pa gaden, kunn eg honnet ambition andri var min eksk?rest i stedet, dog eg mankefar det anskreven gennem at t?nke sli. Jeg har folgelig et alkoholproblem i kraft af min k?restes bedste fredsven, idet eg har haft et uanseelig crush i lobet af siden jeg modte dyreha, plu eg kan m?rke, han godt nok kan lide mig. Andri er dansker og kunn melde pas fuldkommen, men kunne aldrig i livet attra om at sare min hjertensk?r inden fo den v?remade. Jeg er alene ked af, eg maske har truffet et ukorrekt emnevalg v? starten bor.

Eg haber fungere kan forlose mig, fortil det er derefter hardt for mig at leve godt klaret herhen, og jeg er begyndt at aflukke mig som sada fuldkommen inden dore og afmelde aftaler ved hj?lp af min bedste veninde og narr foran min k?reste, om at eg ikke ogs kan findes sammen, eftersom jeg ikke vil.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *